Nasıl Kullanılır ?

Nasıl Kullanılır : 

Metosverse;  heyecan verici ve ilgi çekici VR sanal gezi deneyimleri sunmak için ihtiyacınız olan tüm araçları sağlar. Basit gurup  kontrollerimiz rehber rota ve sunum  içeriğine hızla ve kolayca erişmesine ve gezi  sırasında her gözlüğün  yönetmesine olanak tanır. Sadece bu değil, tüm gözlüklerin eş zamanda aynı mekanda aynı sahnede olmasını sağlar gözlükler  her zaman güvende ve kullanıma hazır tutmak için sağlamlaştırılmış saklama ve şarj kutularıyla birlikte gelir.

 

 

v

 

Metosvers Box 

Sanal ve artırılmış gerçeklik  içeriğini destekleyen, aynı zamanda rehberve sunucuların  kendi içeriklerini oluşturmalarına, yüklemelerine ve paylaşmalarına olanak tanıyan , küresel eğitim kaynaklarından oluşan işbirliğine dayalı bir topluluk oluşturan açık bir platformlar ile haberleşen . Rehberler , konuya özgü çok çeşitli kaynaklarla gezi oluşturabilir ve hatta kendi içeriklerini oluşturabilir, yükleyebilir ve paylaşabilir ve diğer Metosverse kullanıcılarıyla küresel sanal gezi kaynakları topluluğu oluşturmaya katkıda bulunabilir.

 

 

Sabit teşhir tanzim düzenek seçeneği haricinde gerçek otobüslerde kurulabilen sistem az enerji harcadığından aküye bağlanan 24 V dan 220 V çeviri yapabilen invertör ile de çalışmaktadır.