Kimlere Lazım ?

Şehir, mekan tanıtımı yapmak isteyen  ya da bu konuda eğitim, bilgilendirme yapacak  kurum ve kuruluşlara sanal tur gerekmektedir.

Özel Okullar :  Çocuklarımız en değerli varlıklarımız. Bu yüzden onları emanet edeceğimiz yeri seçerken çok titiz davranırız. Sanal tur yardımıyla Özel Okulları ne kadar güvenli ve güzel bir yer olduğunu anne babalara rahatça gösterebilirsiniz.

Öğrenci Yurtları: İnternet çağında olduğumuz şu günlerde öğrenciler öğrenim göreceği yerde kalacağı yurtları İnternet üzerinden araştırmaktadır. Bu yüzden mutlaka bir web sayfanız olmalı. Çok özenerek yaptığınız o kadar emek verdiğiniz yurdunuzu kare kare fotoğraflarla tanıtmak, yurdunuzu inceleyen kişi için çok ilgi çekici olmayabilir. Ama sanal tur ile yurdunuzu inceleyen kişinin çok daha iyi bir fikir sahibi olması kaçınılmazdır.

Kafe&Restaurant: Kafe – Restaurantınız çok tanınan bir yer olabilir veya ücra bir köşede bulunabilir. Elbet bir şekilde müşterileriniz size ulaşacaktır.

Oteller: Kuşkusuz tatile çıkan veya iş icabı konaklaması gereken kişiler konaklayacağı yerleri internet üzerinden bulmakta ve rezervasyon yaptırmaktadır. Tabi bunun içinde yine bir ön bilgiye sahip olması gerekir. Kuşkusuz, sanal tur ile edinilecek ön bilgi, normal fotoğraflarla edinilecek ön bilgiden kat kat üstündür. Otelinizin tüm yönleriyle tanıtımı için sanal tur en iyi seçim olacaktır.

Düğün Salonları: Mutlu bir birlikteliğe adım atacak çiftler, bu özel gün için en güzel mekanı seçmek isterler. Sanal tur yardımıyla onlara “İşte benim aradığım düğün salonu…” dedirtmek istiyorsanız, bize ulaşın.

İnşaatçılar & Emlakçılar: Evinizi yeni yaptınız veya satmak için aldınız. Sıra satış aşamasında. Odaların fotoğraflarını koyup, kısıtlı bir görüş imkanı sunmaktansa, sanal tur yaptırıp müşteriyi oturduğu yerden evinizde dolaştırmak istemez misiniz? Bu sayede evinizi önceden dolaşmış ve bir ön fikir sahibi olmuş kişilerle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bir günde evinizi hiç görmemiş 10 kişiyi gezdirmek yerine, evinizi gezmiş ve alıcı olarak yanınıza gelmiş 2 kişiyle ilgilenirsiniz.

Okullar&Kreşler: Çocuklarımız en değerli varlıklarımız. Bu yüzden onları emanet edeceğimiz yeri seçerken çok titiz davranırız. Sanal tur yardımıyla okulunuzun&kreşinizin ne kadar güvenli ve güzel bir yer olduğunu anne babalara rahatça gösterebilirsiniz.

Hastaneler: Çok iyi tanınan, bilinen bir hastane de olsanız sanal tur yaptırarak saygınlığınıza yakışır bir iş yapmış olursunuz. Son teknoloji cihazlarınızın tanıtımını çok daha kolay yapabilirsiniz.

Belediyeler: Yıllardır gurbette olan ve doğup büyüdüğü yerlere hasret kalan kişileri düşünerek, ilçenizin en güzel yerlerini sanal tur yardımıyla dolaştırabilirsiniz.